Udruga: Put, istina i život

RUŠEVO – Udruga građana "Put, istina i život" iz ovog sela čaglinskog kraja osnovana u srpnju ove godine po prvi puta se predstavlja na jednom velikom i značajnom skupu na državnoj razini. Njeni ciljevi su gospodarski razvoj, promicanje općeg dobra i svakog ljudskog bića kroz poticanje na ostanak i opstanak na području Čaglina, Požeške kotline i cijele Hrvatske.

Za predsjednika je izabran Zdravko Brnjarski, za potpredsjednika Kristijan Lovrić, za tajnika Blaž Arežina, za blagajnika Branko Plavi. Uz njih četvoricu, u Izvršni odbor udruge izabrani su i Milan Klobučar, Ivica Brkanović, Zoran Buturac, Ivan Buturac, Branko Polić, Vesna Milković i Mihaela Polić. Za članove Nadzornog odbora izabrani su Đurica Uljatovski, Đuka Vukić i Zvonko Josipović, dok su za članove Suda časti izabrani:

Alen Krajtner, Emil Briš i Željko Emić.

Savjetnik i koordinator udruge: Kruno Kaić.

Učlaniti se mogu svi punoljetni bez obzira na državu/mjesto prebivališta.

Osnovni cilj je vrlo jednostavan, učiniti sve moguće kako bi pokrenuli stvari i učinili ovaj kraj ugodnijim za život.

Pozivamo sve one dobre volje koji nam žele pomoći u tom cilju da se učlane.

Više informacija o udruzi možete dobiti na: 095 525 4065 (Blaž, tajnik udruge) ili na udruga.put.rusevo@gmail.com).

Rad Udruge Put, možete podržati   novčanom donacijom koju u tom slučaju uplaćujete na račun udruge, podatci za uplatu su: 

IBAN: HR3723860021119018279, SWIFT kod: PDKCHR2X  (Podravska banka), puni naziv udruge je Udruga građana "Put, istina i život", adresa je Ruševo 91, 34350 Čaglin

 

HVALA NA RAZUMIJEVANJU I TRUDU ZA BOLJE SUTRA! 

Naša adresa

Posjeta na stranici

Pratite nas na:

Ruševo 136, 34350 Čaglin

© 2017 by GoldenValleyCroatia, izrada i web design by Danijel Emić